Ohita navigointi ja haku
Verkkopalvelumme ei tue enää Internet Exploreria. Käytä sen sijaan Chrome, Edge, Firefox tai vastaavaa selainta nopeamman ja sujuvamman käytön varmistamiseksi. Öppna i Microsoft Edge

PostNord toimittaa verkkokauppaostokset yhä kattavammin läpi Suomen

Suomalaiset noutavat verkkokauppaostoksensa mieluiten itse noutopisteeltä – kaikkein mieluiten automaatista. PostNordin tavoitteena on olla suomalaisille kaikkein halutuin pakettien toimittaja, ja siksi se kehittää noutopisteverkostoaan jatkuvasti. Verkkokauppaostamisen tulee olla helppoa.

Tällä hetkellä PostNordilla on noutopisteitä jo 2 200 sijainnissa läpi Suomen. Marraskuussa alkavaan sesonkiin mennessä noutopisteiden määrä kasvaa entisestään, ja niitä tulee olemaan yhteensä 2 500. Tavoitteena mahdollisimman hyvin suomalaisten tarpeita palveleva noutopisteverkosto.

- Marraskuun loppuun sijoittuvasta Black Weekistä jouluun saakka kestävä verkkokaupan sesonki saa joka vuosi noutopisteet pullistelemaan paketeista. Suomalaisten rakastaman pakettiautomaatit eivät skaalaudu pakettimäärien kasvuun, ja kuluttajan kärsivät pakettien ohjautuessa muualle noudettavaksi. Me PostNordilla ratkomme haastetta avaamalla lisää automaatteja ja palvelupisteitä. Osa uusista noutopisteistämme – etenkin ulkotiloissa sijaitsevat Lähiboksit – avataan pysyvästi, ja osa sesonkia varten avattavista pisteistä toimivat popup-pisteinä ruuhkapiikin ajan, PostNordin toimitusjohtaja Johanna Starck sanoo.

Lähikauppaan, automaattiin tai suoraan naapurustosi Lähiboksiin

PostNordin noutopisteverkoston muodostavat palvelupisteet lähikaupoissa ja kioskeilla, pakettiautomaatit kauppakeskuksissa ja liikenteen solmukohdissa sekä vuorokauden ympäri käytettävissä olevat, ulkotiloissa sijaitsevat Lähiboksi-automaatit.

- Verkkokauppaostaminen on jo erottamaton osa suomalaisten arkea, ja siksi sen on oltava sujuvaa ostostilanteesta aina siihen saakka, kun ostos on tilaajan kädessä. Arki ei ole kaikille samanlaista, joten sujuvuus tarkoittaa eri ihmisille eri asioita. Siksi PostNordin noutopisteverkosto on monipuolinen, ja sitä kasvatetaan suomalaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan, Starck sanoo.

Jo lähes 400 sijaintiin läpi Suomen levittäytyneet Lähiboksit ovat maassamme ainutlaatuinen ilmiö. Muilla toimijoilla ei täällä ole yhtä laajaa ympärivuorokautista pakettiautomaattiverkostoa. PostNord on rakentanut viiden viimeisen vuoden aikana ulkoautomaattiverkoston kaikkiin Pohjoismaihin, ja se sujuvoittaa jo miljoonien pohjoismaalaisten arkea.

– Lähiboksit eivät vaadi kiinteää asennusta tai sähköliitäntää, joten ne voidaan sijoittaa täysin kuluttajien tarpeiden mukaan. Paketin noutamiseen ei tarvita koodeja, vaan lokero avautuu PostNordin mobiilisovelluksella. Suomalaiset ovat ottaneet Lähiboksit todella positiivisesti vastaan. Tällä hetkellä Lähibokseja löytyy muun muassa taloyhtiöiden pihoilta sekä Lidlin ja S-ryhmän myymälöiden edustoilta.

 

Kysy lisätietoja tai tarjous

PostNordilla saat ratkaisut kaikkiin logistiikkatarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Customer service